Hírlevél


Rólunk

Cégbemutató

Megtiszteltetésnek vesszük, hogy meglátogatta web oldalunkat!
Reméljük az itt feltüntetett információk hasznosnak bizonyulnak majd Önnek!

1997-től vagyunk jelen a számviteli szolgáltatás területén, 2000-től Betéti Társaság formában. Ezen idő alatt hozzávetőlegesen 900 egyéni vállalkozás, 60 Bt és 35 Kft számviteli, adózási és egyéb teendőit láttuk el magas szakmai színvonalon, melynek eredményeként az ellenőrzések során hiányosságokat nem tártak fel a revizorok.

Mindezt a törvényi változások naprakész követésének, folyamatos szakmai továbbképzéseknek, ügyfél-centrikusságunknak köszönhetjük. Pl. alvállalkozóként tizenegy éven keresztül végeztünk könyvelést, bérszámfejtést és adótanácsadást, teljes anyagai felelősségvállalással Magyarország egyik piacvezető Biztosító Zrt vállalkozóinak.

Célkitűzésünk, hogy segítséget nyújtsunk a vállalkozók számára.

Mindenki egy jó könyvelőt szeretne, aki:

  • Leveszi az Ön válláról a könyveléssel, bérszámfejtéssel járó feladatokat
  • Tájékozott a jogszabályok tengerében
  • Megadja a kért információkat
  • Segíti a munkáját
  • Könnyen elérhető
  • Intézi az ügyeket a hatóságoknál

Szívesen segítünk minden - a szakterületünkbe vágó - dologban.
Keressen minket bizalommal akár személyesen is!

 

A NAV és a többi adóhatóság ellenőrzései oly mértékben megszaporodtak, hogy ezeknek már csak és kizárólag, szakemberek segítségével lehet megfelelni. A vállalkozások vezetői és tulajdonosai anyagi, vagy akár büntetőjogi felelősséggel tartoznak működésük törvényi előírásoknak való megfeleléséért.

Küldetésünk, hogy teljes körűen, átfogóan segítsük vállalkozását, hogy sikeresen vegye az akadályokat a törvények útvesztőiben, a lehető legmagasabb profit elérésével.

Ügyfélkörünk területi megoszlása: Budapest, Szentendre, Pilisszentlászló, Pócsmegyer, Pomáz, Visegrád, Dunabogdány, Vácduka, Üröm, Esztergom, Budakeszi, Dunaföldvár.

Kezdő ügyfeleink számára mindenre kiterjedő általános, majd tevékenységére speciális ismertetőt adunk, adózással és könyveléssel kapcsolatban személyre szabottan.

Munkánkat a legkorszerűbb számítástechnikai háttér is segíti, biztosítva az állandó változások naprakész követését, hogy önnek folyamatosan rendelkezésére álljanak a szükséges információk, a vállalkozásának gazdálkodásával kapcsolatban.

Szakmai háttér: -regisztrált mérlegképes könyvelő -könyvvizsgáló -ügyvéd - szükség esetén hitelközvetítő cég